За компанията

Дани и Симо ЕООД е диверсифицирана компания за производство на продукти и изделия от полимери , техническа пластмаса и каучук. За формирането на изделия използваме технологията шприцване под налягане, като покриваме широк спектър от технологии за обработка на полимери, осигуряващи висока точност и добър естетичен вид на изделията.

Компанията е специализирана в производството на изделия за текстилната индустрия, резервни части за леката промишленост, инженерни услуги за потребителска електроника, домакински и кухненски уреди.
Предлагаме завършени решения от проектирането и изработката на инструменталната екипировка до формоване, щприцване и доставяне на готовата продукция.
Визията в нашата компания е да предоставяме продукти с най-високо качество – конкурентни цени, както и услуги, удовлетворяващи очакванията на нашите клиенти. Ние се ангажираме да осигурим коректни отношения на всички заинтересовани страни и да изградим работна среда, която насърчава непрекъснатото подобрение на конкурентоспособността, за да се справим с динамичната бизнес среда.

Суровините които използваме в производството на пластмасови детайли са предоставени от доказани доставчици на висококачествени и безопасни термопластични пластмаси, съпроводени от нужните сертификати.

Мотото с което работим: Когато срока и качеството имат значение.